Sunday Times Books LIVE Community Sign up

Login to Sunday Times Books LIVE

Forgotten password?

Forgotten your password?

Enter your username or email address and we'll send you reset instructions

Sunday Times Books LIVE

Martinus de Beer

@ Sunday Times Books LIVE

Ek leef nog!

Ek wil net gou sê dat ek nog leef. Of altans ek dink so – ‘n mens kan nooit te seker wees oor hierdie dinge nie. Ek is die laaste tyd baie besig. Dit sal my nie verbaas as ek intussen al die emmer geskop het nie en te besig was om dit agter te kom. Aan die anderkant het ek op die oomblik verkoue en ek dink ‘n mens moet lewe om ‘n verkoue te kry – altans ek hoop so!

Ja, wel… ek skryf hard (is dit die regte woord? Ek is besig om manies te raak oor woorde) die laaste tyd. Eintlik doen ek meer navorsing as skryf, maar dit is ‘n ander storie.

Cool runnings.

 

Please register or log in to comment